Ekonomia społeczna nie taka straszna – 21-22 października w Twierdzy Boyen

Dwa dni rzeźbienia w PÓŁTONOWEJ dyni przez Mistrza Świata w Carvingu Grzegorza Gniecha!
Podczas imprezy: gotowanie zupy z dyni, tworzenie świeczek, malowanie dyni, malowanie twarzy.
22 października o godzinie 14:00 WIELKI FINAŁ: otwarcie olbrzymiej dyni 😉

Wydarzenie objęte jest Patronatem Honorowym Burmistrza Giżycka Wojciecha Karola Iwaszkiewicza.

Plan imprezy:
poniedziałek, 21 października 2019
11:00 – 17:00
warsztaty: gotowanie zupy z dyni, tworzenie świeczek, malowanie dyni i pokaz z rzeźbienia w dyni, malowanie twarzy

wtorek, 22 października 2019
11:00 – 13:30
warsztaty: gotowanie zupy z dyni, tworzenie świeczek, malowanie dyni i pokaz z rzeźbienia w dyni, malowanie twarzy
 14:00 – 15:00
WIELKI FINAŁ: otwarcie gigantycznej dyni

ZAPRASZAMY! 😉
Ekonomia społeczna – przestrzeń ludzi z pasją 😉
Impreza (warsztaty i pokaz rzeźbienia) ma charakter otwarty, a udział w niej jest bezpłatny. Obowiązują jednak bilety wstępu do Twierdzy Boyen. Bilet normalny 10 PLN, bilet ulgowy 5 PLN, bilet z Giżycką Kartą Mieszkańca 1 PLN, dzieci do 7 roku życia: bezpłatnie.

Comments are closed.